Γιαννουλέας Μιχάλης Π.

Ο Μιχάλης Π. Γιαννουλέας γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής, πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master of Science στη
Στατιστική και την Επιχειρησιακή Έρευνα του Loughborough University of Technology της Αγγλίας. Διετέλεσε επί εξαετία ανώτερο στέλεχος Οργάνωσης και Προγραμματισμού στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ). Από το 1987 ασχολείται με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με εξειδίκευση στους τομείς της ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων (HRD) και του μάνατζμεντ, ως ανώτερο στέλεχος μεγάλου τραπεζικού οργανισμού. Έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος εκπαίδευσης και εκπαιδευτής από το Institute of Training and Development της Αγγλίας και το ΕΚΕΠΙΣ, και έχει μακρόχρονη διδακτική εμπειρία σε προγράμματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς, διοίκησης, ηγεσίας και εκπαίδευσης εκπαιδευτών.
Έχει επίσης πιστοποιηθεί από την Grid International Inc. Texas, USA, για τη διεξαγωγή των διοικητικών προγραμμάτων Grid, και είναι τακτικός συνεργάτης του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου Πειραιά (ΨΚΠ).